Navigatie

Wat zijn de verzendkosten?
Brievenbuspost binnen Nederland kost €2,95, pakketpost kost €5,95.
Brievenbuspost naar België kost €7,95, pakketpost kost €9,95.

Do you ship internationally?
Yes we do. Please contact us for more information at hippehebbedingetjes@gmail.com.

Hoe kan ik betalen?
Momenteel kan er d.m.v. voorafgaande overschrijving en iDEAL worden betaald. Onze internationale klanten kunnen betalen d.m.v. SofortBanking/DIRECTebanking en Bancontant/Mister Cash.

Wanneer moet ik betalen?
De betaling dient binnen 3 werkdagen binnen te zijn. Is deze niet binnen, dan ontvang je nog 1 herinnering. Hierna worden jouw artikelen weer in de webwinkel aangeboden.

Wat doe ik als een product is uitverkocht?
Producten die uitverkocht zijn komen bijna altijd weer binnen. Mochten ze niet meer binnenkomen, dan halen wij het artikel van de website af. Je kunt contact met ons opnemen om te vragen wanneer het product weer verwacht wordt.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Zodra de betaling bij ons binnen is gaat je bestelling nog dezelfde dag of de volgende dag op de post.

Mijn producten zijn beschadigd/ kapot?
In dit geval kan je contact opnemen met hippehebbedingetjes@gmail.com. Wij proberen altijd met de beste oplossing te komen.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen?
Zodra wij de pakketjes op de post hebben gedaan ligt de verantwoording bij de TNT post en niet meer bij Hippe Hebbedingetjes. Mocht je de bestelling niet ontvangen hebben, neem dan contact met ons op via hippehebbedingetjes@gmail.com.

Heb ik garantie op mijn producten?
Wij geven helaas geen garantie op onze producten. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele verkleuringen van sieraden. Dit is o.a. afhankelijk van de zuurgraad van de huid, het gebruik van parfum, aanraking met water, etc. Dergelijke verkleuringen zijn natuurlijk en vallen niet onder de garantie.

Mocht een product binnen een korte tijd kapot gaan, dan kan je contact opnemen met hippehebbedingetjes@gmail.com. We zullen proberen tot een goede oplossing te komen.

Kan ik iets retourneren?
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een product niet helemaal is zoals je had verwacht. Je kan je producten binnen 3 werkdagen in originele staat en onbeschadigd retourneren. Neem hiervoor wel eerst contact op met hippehebbedingetjes@gmail.com. De kosten voor het retourneren zijn hierbij wel voor jouw rekening. Zodra het bij ons binnen is ontvang je het bedrag voor de artikelen (met uitzondering van de verzendkosten) z.s.m. terug op je rekening.

Mijn vraag staat er niet bij.
Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of via hippehebbedingetjes@gmail.com.

© 2009 - 2018 Hippe Hebbedingetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel